Business
ROZWIAZANIA FOOD SERVICE
@ROZWIĄZANIA DLA BUSINESS
Mieszanka La Reserva de ¡Tierra! Brasile

Mieszanka La Reserva de ¡Tierra! Brasile

Doskonała mieszanka pochodzenia brazylijskiego, zawierająca ziarna Arabica poddane obróbce naturalnej i typu semi-washed oraz ziarna Robusta “Conillon” poddane obróbce typu washed, zawiera kawę z Lambari, Minas Gerais, gdzie Fundacja Lavazza wspiera ponad 35 społeczności drobnych hodowców kawy.

Ends in
dd : hh : mm days
Kawa Ziarnista | Espresso

Mieszanka La Reserva de ¡Tierra! Brasile

Doskonała mieszanka pochodzenia brazylijskiego, zawierająca ziarna Arabica poddane obróbce naturalnej i typu semi-washed oraz ziarna Robusta “Conillon” poddane obróbce typu washed, zawiera kawę z Lambari, Minas Gerais, gdzie Fundacja Lavazza wspiera ponad 35 społeczności drobnych hodowców kawy.

Ten produkt nie jest w tej chwili dostępny. Zarejestruj swój adres e-mail, aby otrzymać powiadomienie, gdy produkt będzie ponownie dostępny.

Zostało tylko parę sztuk!
promotion asset
coffee
Profil i palenie

Doskonała mieszanka o dopracowanym smaku

Idealna równowaga pomiędzy nutami aromatycznymi, wytrawnością i pełnym smakiem.

Aromat

Bold

Nuty aromatyczne

Ciemna czekolada, orzechy laskowe, cukier trzcinowy

Palenie

Wolne, delikatne palenie

Mieszanka

Kompozycja

Arabica i Robusta

Pochodzenie

Pochodzenie brazylijskie: Pochodząca z Lambarì Sul del Minas Cereja Descascada, Espirito Santo Conillon

Informacje o produkcie

Przetworzono

Torino Factory and Innovation Center, Via Di Settimo 410, 10156, Torino – Włochy

Wyprodukowane przez

Luigi Lavazza S.p.A. – Via Bologna 32 – 10152 Turyn, Włochy

Nazwa produktu

całe ziarna

Ilość netto

1 kg

Przygotowanie kawy Lavazza

Ekspres do espresso.

Wskazówka dotycząca przygotowania

Espresso

Odtwórz film

Nie akceptuję świata, w którym niszczy się zasoby naturalne.

Luigi Lavazza

OBSŁUGA KLIENTA

Potrzebujesz pomocy? Sprawdź często zadawane pytania lub skontaktuj się z nami.

TRAINING CENTER

Dowiedz się więcej o naszej ogólnoświatowej sieci szkół kawy.