L'espresso – Gran Aroma

Kawa L'Espresso Gran Aroma, będąca wolno paloną mieszanką ziaren 100% Arabica, to delikatne i aromatyczne espresso z nutami czekolady.

  • CAŁE ZIARNA
INTENSYWNOŚĆ 6
Aromatyczne espresso z nutami czekolady.
  • 100% Arabica

    SKŁAD

  • Settimo Torinese, Włochy

    POCHODZENIE

  • Luigi Lavazza S.p.A. Via Bologna 32, 10152 Turyn

    PRZETWARZANIE

lavazza-beans-materia-M
PROFIL I PALENIE
Delikatna i aromatyczna
WYGLĄD
Delikatna crema

AROMAT
Nuty czekoladowe

SMAK
Aromatyczny smak

Nuty aromatyczne
Czekolada
Intensywność 6 Lekka
Palenie Średnie
Informacje techniczne
Wyprodukowano dla
Opis
Intensywność
Ilość netto
Wielkość opakowania
lavazza-kcups-ambientate-M
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Gran Aroma: przygotuj w ekspresie do espresso.

Ciesz się tą aromatyczną kawą, przygotowując ją w ekspresie do espresso.

Kilka propozycji na dzisiejszą kolację: Niech te przepisy Cię zainspirują!

MAGAZYN 1H
Sałatka z owocami morza na kremie z mozzarellą bufala

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 10d
Likier kawowy

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 1H 50m
Ciasto kawowo-cytrynowe

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 1H 50m
Ptysie kawowe z nadzieniem yuzu

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 5H 10m
Sorbet kawowy

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 12H 30m
Lody kawowe

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 3H 30m
Czekoladowy mus

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 1H 20m
Keks jęczmienny

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 2H
Tarta mokka

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 2H
Przepis na idealne połączenie jajek, grzybów i kawy

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ