Origins Perù Selva Alta 200 g

Kawa ze zrównoważonego rolnictwa, pochodząca ze zbocza pasma górskiego peruwiańskich Kordylierów. To obszar bogaty w różne odmiany kawy i uprawy owoców, dzięki czemu kawa ma lekki smak, nacechowany nutami kwiatowymi.

  • KAWA MIELONA I PALONA
INTENSYWNOŚĆ 5
Wyrafinowany smak, który jest wzbogacony poprzez wykorzystanie kawiarki, choć może być też przygotowywany w formie kawy przelewowej.
    bollo-single-origin
  • 100% Arabica

    SKŁAD

  • Peru

    POCHODZENIE

  • Settimo Torinese, Włochy

    PRZETWARZANIE

caffe-capsule-selva-alta-materia-prima-m-007.jpg
PROFIL I PALENIE
Aromatyczny, z owocowymi nutami
WYGLĄD
Śmietanka o złotym odcieniu i ciepłe barwy kawy

AROMAT
Nuty owocowe i kwiatowe

SMAK
Słodka i wyrafinowana

Nuty aromatyczne
Kwiaty
Owoce
Intensywność 5 Lekka
Palenie Średnie
Informacje techniczne
Wyprodukowano dla
Opis
Intensywność
Wielkość opakowania
caffe-macinato-ambientate-cluster-m-573
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Selva Alta
idealne do kawiarki.

Zalecamy przygotowywać tę mieszankę w kawiarce, ekspresie do kawy, który można znaleźć w każdym włoskim domu.
Kordyliery

100% Arabica pochodząca ze zbocza pasma górskiego peruwiańskich Kordylierów, bogatych w owocowe uprawy, które zapewniają tej kawie z serii Single Origin unikalne kwiatowe nuty.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Tylko ze zrównoważonego rolnictwa

Selva Alta pochodzi wyłącznie z certyfikowanych przez Rainforest Alliance upraw.

Kilka propozycji na dzisiejszą kolację: Niech te przepisy Cię zainspirują!

MAGAZYN 1H
Sałatka z owocami morza na kremie z mozzarellą bufala

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 15m
Polędwiczka z chrupiącym bekonem i kremem kawowo-awokadowym

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 15m
Panettone z kawowym zabaglione

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 15m
Risotto dyniowe na bazie kawy z serem Robiola, nadziewane kiełbasą

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 10H
Chleb pszenny z kawą według przepisu Kamut® Khorasan

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 10H
Sałatka z tuńczyka

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 15m
Kawa Granita z kremem ricotta

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 10d
Likier kawowy

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 1H 1m
Babka

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 1H 50m
Ciasto kawowo-cytrynowe

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ