Filtro Italiano Delicato 250 g

Naturalne ziarna Arabica odpowiadają za esencję i słodycz, a starannie dobrane ziarna Robusta zapewniają lekki, czekoladowy posmak.

  • KAWA MIELONA
INTENSYWNOŚĆ 5
Filtro Italiano Delicato to uczta dla zmysłów podczas kosztowania każdej filiżanki.
  • Arabica i Robusta

    SKŁAD

  • Ameryka Południowa

    POCHODZENIE

  • Settimo Torinese, Włochy

    PRZETWARZANIE

lavazza-caffè-emotional-cucchiaino-m
PROFIL I PALENIE
Aromatyczna i delikatna, z lekkim, czekoladowym posmakiem.
WYGLĄD
Ciepła barwa

AROMAT
Ziarna i kakao

SMAK
Aromatyczna i delikatna

Aromatyczne nuty
Czekolada
Intensywność 5 Delikatne
Palona Średnie/lekkie
Informacje techniczne
Wyprodukowano dla
Luigi Lavazza S.p.A. – Via Bologna 32 – 10152 Turyn, Włochy
Opis
250 g kawy mielonej
Ilość netto
250 g
Wielkość opakowania
250 g
moka_01-M
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Filtro Italiano Delicato,
Idealny do filtrów do kawy.

Palenie jest idealne do wolniejszego przygotowania w ekspresach do kawy z filtrem przy jednoczesnym podkreśleniu charakterystycznego aromatu ziaren i kakao

Kilka propozycji na dzisiejszą kolację: Niech te przepisy Cię zainspirują!

MAGAZYN 1H
Sałatka z owocami morza na kremie z mozzarellą bufala

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 15m
Polędwiczka z chrupiącym bekonem i kremem kawowo-awokadowym

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 15m
Panettone z kawowym zabaglione

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 15m
Risotto dyniowe na bazie kawy z serem Robiola, nadziewane kiełbasą

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 10H
Chleb pszenny z kawą według przepisu Kamut® Khorasan

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 10H
Sałatka z tuńczyka

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 15m
Kawa Granita z kremem ricotta

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 10d
Likier kawowy

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 1H 1m
Babka

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 1H 50m
Ciasto kawowo-cytrynowe

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ