Club

Lavazza Club to idealna kawa dla koneserów najlepszych odmian Arabiki. To wyjątkowa mieszanka najlepszych ziaren Arabiki z Ameryki Łacińskiej. Efektem wolnego palenia w połączeniu z wiedzą specjalistyczną ekspertów firmy Lavazza jest wyjątkowa kawa.

  • KAWA MIELONA
  • ESPRESSO
INTENSYWNOŚĆ 6
Ciesz się kawą Club Lavazza i odkryj świat smakowych przyjemności!
  • 100% Arabica

    SKŁAD

  • Ameryka Południowa

    POCHODZENIE

caffe-grani-qualita-rossa-materia-prima-m-399
PROFIL I PALENIE
Intensywny smak i delikatny aromat
WYGLĄD
Śmietanka o złotym odcieniu i ciepłe barwy kawy

AROMAT
Nuty suszonych owoców

SMAK
Zrównoważone i bogate aromaty

Aromatyczne nuty
Suszone owoce
Intensywność 6 Delikatna kawa
Palenie Średnia

*Crema to cienka warstwa pianki, która pojawia się na powierzchni kawy jako emulsja wytworzona przez przepływ wody podczas mielenia pod ciśnieniem. Nie zawiera żadnych produktów mlecznych.



Informacje techniczne
Wyprodukowano dla
Luigi Lavazza S.p.A. – Via Bologna 32 – 10152 Turyn, Włochy
Opis
250 g kawy mielonej
Intensywność
6
Ilość netto
250 g
Wielkość opakowania
Opakowanie 250 g
caffe-espresso-ambientate-cluster-m-565
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Kawa Club dla ekspresów do kawy do mokki, zaparzacza tłokowego i ekspresów do espresso.

Kilka propozycji na dzisiejszą kolację: niech te przepisy Cię zainspirują!

MAGAZYN 1H
Sałatka z owocami morza na kremie z mozzarellą bufala

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 15m
Polędwiczka z chrupiącym bekonem i kremem kawowo-awokadowym

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 15m
Panettone z kawowym zabaglione

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 15m
Risotto dyniowe na bazie kawy z serem Robiola, nadziewane kiełbasą

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 10H
Chleb pszenny z kawą według przepisu Kamut® Khorasan

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 10H
Sałatka z tuńczyka

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 15m
Kawa Granita z kremem ricotta

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 10d
Likier kawowy

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 1H 1m
Babka

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 1H 50m
Ciasto kawowo-cytrynowe

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ