Caffè Espresso, 250 g

Mieszanka wykonana ze starannie wybranych ziaren 100% Arabica, czego rezultatem jest wytrawny smak o intensywnym aromacie, dzięki czemu już zawsze będziesz czekać na tę ulubioną porę dnia, by napić się kawy espresso.

  • KAWA MIELONA
INTENSYWNOŚĆ 5
Tradycyjny włoski przepis z pysznym aromatem kawy.
  • Arabica i Robusta

    SKŁAD

  • Głównie Ameryka Południowa i Afryka

    POCHODZENIE

  • Settimo Torinese, Włochy

    PRZETWARZANIE

caffe-capsule-dek-cremoso-materia-prima-m-062.jpg
PROFIL I PALENIE
Aromatyczna i pachnąca
WYGLĄD
Aromatyczna

AROMAT
Nuty kwiatowe

SMAK
Niezwykle pachnący aromat

Nuty aromatyczne
Nuty owocowe i kwiatowe
Intensywność 5 Lekka
Palenie Średnie
Informacje techniczne
Wyprodukowano dla
Luigi Lavazza S.p.A. – Via Bologna 32 – 10152 Turyn, Włochy
Opis
250 g kawy mielonej
Intensywność
5
Ilość netto
250 g
Wielkość opakowania
Puszka 250 g
lavazza-espresso-ambientate-M
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Caffe Espresso: przygotowywane w ekspresie do espresso.

Ciesz się tą aromatyczną mieszanką, przygotowując ją w ekspresie do espresso.

Kilka propozycji na dzisiejszą kolację: niech te przepisy Cię zainspirują!

MAGAZYN 1H
Sałatka z owocami morza na kremie z mozzarellą bufala

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 10d
Likier kawowy

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 1H 50m
Ciasto kawowo-cytrynowe

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 1H 50m
Ptysie kawowe z nadzieniem yuzu

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 5H 10m
Sorbet kawowy

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 12H 30m
Lody kawowe

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 3H 30m
Czekoladowy mus

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 1H 20m
Keks jęczmienny

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 2H
Tarta mokka

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 2H
Przepis na idealne połączenie jajek, grzybów i kawy

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ