Caffè Espresso, 250 g

Mieszanka wykonana ze starannie wybranych ziaren 100% Arabica, czego rezultatem jest wytrawny smak o intensywnym aromacie, dzięki czemu już zawsze będziesz czekać na tę ulubioną porę dnia, by napić się kawy espresso.

  • KAWA MIELONA
INTENSYWNOŚĆ 5
Tradycyjny włoski przepis z pysznym aromatem kawy.
  • Arabica i Robusta

    SKŁAD

  • Głównie Ameryka Południowa i Afryka

    POCHODZENIE

  • Settimo Torinese, Włochy

    PRZETWARZANIE

caffe-capsule-dek-cremoso-materia-prima-m-062.jpg
PROFIL I PALENIE
Aromatyczna i pachnąca
WYGLĄD
Aromatyczna

AROMAT
Nuty kwiatowe

SMAK
Niezwykle pachnący aromat

Nuty aromatyczne
Nuty owocowe i kwiatowe
Intensywność 5 Lekka
Palenie Średnie
Informacje techniczne
Wyprodukowano dla
Luigi Lavazza S.p.A. – Via Bologna 32 – 10152 Turyn, Włochy
Opis
250 g kawy mielonej
Intensywność
5
Ilość netto
250 g
Wielkość opakowania
Puszka 250 g
lavazza-espresso-ambientate-M
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Caffe Espresso: przygotowywane w ekspresie do espresso.

Ciesz się tą aromatyczną mieszanką, przygotowując ją w ekspresie do espresso.

Kilka propozycji na dzisiejszą kolację: niech te przepisy Cię zainspirują!

MAGAZYN 1H
Sałatka z owocami morza na kremie z mozzarellą bufala

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 15m
Polędwiczka z chrupiącym bekonem i kremem kawowo-awokadowym

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 15m
Panettone z kawowym zabaglione

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 15m
Risotto dyniowe na bazie kawy z serem Robiola, nadziewane kiełbasą

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 10H
Chleb pszenny z kawą według przepisu Kamut® Khorasan

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 10H
Sałatka z tuńczyka

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 15m
Kawa Granita z kremem ricotta

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 10d
Likier kawowy

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 1H 1m
Babka

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ
MAGAZYN 1H 50m
Ciasto kawowo-cytrynowe

TRUDNOŚĆ
PRZYGOTUJ TERAZ